Konferens - Föreläsningar - Boende
11
Maj
Söndag och Grön Affärsglädje
11 Maj, kl 11:30 / Kategori: Helén tar ton

Det är en härlig stämning och frågorna är många när vi finns här på Torna gård . Detta härliga avspända ställe med Gunilla som värdinna.  Här är vi


 

Ekonomi är skrämmande för många men kan vara en spännnade värld om man ser det med nya ögon. Grunden är ju plus och minus och så skall det ju bli lite över så att man kan leva av det om man driver en verksamhet. Ja, ja så enkelt är det ju inte riktigt för det skall budgeteras, bokföras, skatts, momsas, avdras m.m.  

Allt går att lära sig bara man inte tror att det är krångligt och det kan ta lite tid. Allt är inte quickfix och bör inte vara det för grundläggande kunskap är viktigt.

 

 

 

Ekonomikonsult Anneli Björling
underlättar för företagarnas ekonomiska tankar och frågor.

Skulle Du vilja gå en kurs i Grön Affärsglädje  eller tipsa någon annan så finns det möjlighet. Vi startar en ny gupp den 16-17 augusti. Priset är 3000 kronor exkl. moms och värdet är 30.000  
Grön affärsglädje är en utbildning för affärsutveckling men vi fokuserar på kreativitet, möjligheter, samarbeten, stöd och uppmuntran. Det är roligt att utveckla sig själv och sitt företag, och ännu roligare blir det när man får göra det med likasinnade.
Här kan du läsa mer om Grön Affärsglädjes utbildning

Ha en skön söndag!

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta