Konferens - Föreläsningar - Boende
10
Juni
27 grader varmt.....
10 Juni, kl 22:14 / Kategori: Helén tar ton

Kvällen avslutades i hängmattan med en bok tills knotten kom. Det är fortfarande varmt när detta skrivs och det är svårt att gå till sängs.
Det blev ett härligt bad i vår närmaste insjö Fävren ikväll. Det var ljuvligt. Alldeles stilla fortfarande sol och fiskarna lekte och spratt i vattnet

Idag blev det Kungsbacka och Göteborg. Det har planerats resor på We Travel i Kungsbacka hos härliga Gloria de la Parra. en av de mest generösa människor jag känner i sitt sätt. Då blir det bra samarbete när båda tänker lika och vill det bästa. Är riktigt glad att jag fått lära känna henne. Det berikar livet med sådana personer.
Vi planerar resor till Sydafrika, Mexiko, New York och Barcelona. Vi får börja med detta. Fast Curacao verkar också härligt. kolla bilden.
Ett besök som jag tänkt göra länge blev det hos Beautiful Business/Driftig/Kvinnliga talare samma företag i ett. Det är härligt att sitta ner en stund och prata med kreativa männiksor som Frida och Elise som finns där. Kanske blir det nu mera samarbete och mera föreläsningar.

Här på scen i Skövde. En härlig förelsäning blev det med mycket skratt
för 100 personer.

Dags att gå till sängs för en härlig natts sömn och drömma sött om morgondagen..
 

 

 

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta