Konferens - Föreläsningar - Boende
17
Okt
Och livet rullar på minut för minut..tick, tack,tick tack........Njut och lev!
17 Oktober, kl 17:04 / Kategori: Helén tar ton

Och tur är väl det för ingen vet vad som kommer sedan.Allt är ju ett äventyr om man tänker efter så varför inte se det sista som spännande också. I så fall behöver man ju inte känna rädsla för någonting. Rädsla är ju en onödig känsla eftersom man ändå inte vet vad som händer i nästa ögonblick och Nu. Dagligen tränar jag på detta för man drabbas ju ändå av känslan över vad som skall hända om i fall att? Men det gäller att hålla i träningen för då blir det lättare att leva. Att oroa sig skapar ju inga bättre förutsättningar för någonting. Tänk som dessa kockar på bilden nedan känner sig inför vad de skulle få reda på.

                                               
Vissa dagar är bättre än andra kommer man på när dagen är slut. Sådan var min tisdag i veckan som gick. Det kände jag tydligt när jag besökt Årets kocks deltävling i Halmstad på Tylöhus. Det var som att komma hem. 

                                    
Har nästan alltid blivit kallad för Sveriges kycklingmamma och det lever kvar i mångas ögon. har ju ägt och drivit Torsåsen och skapat många produkter på kyckling i Sverige. Det var mycket värme som strömmade emot mig denna dag och många kramar. Lever länge på detta.
Funderar på att göra en cover på mina kunskaper och få till ett nytt koncept.  det skall bli spännande att se vad som kommer fram.

Önskar alla en trevlig helg och att du gör i livet vad du verkligen vill längst in i hjärtat!
 

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Anita Klasson/2014-10-17, kl 17:26
Trevlig helg till dig också , Helene , du är verkligen en inspiratör av själva livet! Kram från Anita
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta