Konferens - Föreläsningar - Boende
6
Dec
Mörkret faller men inte inuti mig
6 December, kl 17:18 / Kategori: Helén tar ton


En vecka går fort även om det är korta ljusa dagar.
"Livet går alltid vidare och Du väljer själv om det ska bli lyckligt eller inte. Det lär Abraham Lincoln ha sagt. Det gäller att se allt som bra och ljust och förstora det. Se det bästa hos varandra. Det kan vara svårt ibland men det är ren mental träning varje dag som gäller. Du blir ju inte lyckligare av att älta det gamla i alla fall. Det är nu och framåt som gäller hela tiden ända tills det tar slut. Och då har man väl upptäckt det man ska när den dagen kommer.
Nu får vi njuta av naturen, ljus och stjärnor som finns omkring oss när mörkret är så kompakt som nu i december. 

 

 

 

 

 

 

Mörket faller  och det är inte långt till jul och nästa år 2015.  

Funderar nu på vad som skall hända . Detta året har varit riktigt mäktigt. 5 veckor som riksdagsledamot, givit ut min bok "Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör", Haft många föreläsningar, avslutat utbildningen "Grön Affärslädje" som Ulrika och jag haft för 73 kvinnor i gröna näringar och inte nog med detta vecka 45 var jag tvkock i "Halv 8 hos mig". Undrar vad som kan matcha detta eller så är det meningen att nästaår ska bli ett reflekterande år. 
När man är egen företagare så vet man aldrig riktigt hur det blir framöver men än så länge har det fungerat så det är att se tiden an. Kanske en ny bok? Planer finns.

Men först ska vi njuta av lite  ljuv  mjuk musik med Rosenberg och Eng.
Rosenberg & Eng

 

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Inga-lill bengtsson/2014-12-06, kl 21:49
Så fint Du skriver.Jag tror att ni har det väldigt bra i Gårdakrik.Det gläder mig och jag önskar er en riktigt skön adventstid!
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta