Konferens - Föreläsningar - Boende
3
Jan
Mitt bästa år
3 Januari, kl 17:12 / Kategori: Helén tar ton

Har varit ute på skogspromenad idag och funderat över förra året. Att så mycket kan hända är för mig en gåta. Som tur är har december varit något så när lugn förutom att det kom närmare 250 gäster till Nyårsfirandet för Singel i Sverige på Grand Hotel i Falkenberg i dagarna två.
Morgan och jag tog hand om de förväntansfulla gästerna under helgen. Det blev nog bra för vi har fått en fantastisk respons av att det var så positivt.

Det är bara att börja planera för nästa nyår igen.

Innan dess finns förstås många andra helger att planera.

 

 

 

Den 10 januari 2014 ringde telefonen. Plötsligt kom en fråga om jag kunde tänka mig att sitta i riksdagen som ersättare av en riksdagsledamot som skulle hjärtopereras. Skall erkänna att det var med vånda som jag sa ja, men vem kan motstå att prova detta.  Det blev 5 veckor i Stockholm, boende i lägenhet vid Slussen.  En spännande prövotid där man kastades in i civilutskottets frågor, fick stå i talarstolen och debattera plan och bygglagen och fick repliker. Träffade många härligt intellegenta människor. Upplevelsen var stor och det finns mycket att berätta.Tacksam för att få pröva och kanske jag kommer tillbaka. Vem vet?


Debatterade i talarstolen. Man kände sig liten i denna stora mäktiga sal vid jungfrutalet.

 

 

 

 

 

 

Här sitter jag strax innan voteringen börjar. Alla på plats prick. kl.16.00

Det var mycket att hålla reda på och fort gick det när klubban slogs i bordet.

 

 

 

Strax efter gjordes inspelningen till "Halv 8 hos mig" i Varberg. En häftig vecka med nya okända bekantskaper runt middagsbordet i 4 dagar och filmteamets kameror runt omkring.  Det blev lokalproducerad mat på min middag.Vi hade jättekul på riktigt och många härliga skratt blev det. Programmen sändes den 3-6 november. Vi hade inte sett något alls av detta innan det visades för ca. 800.000 tittare. Jag kom tvåa och är jättenöjd med insatsen.

När programmet sändes bjöd vi in folk via facebook hem till Gårdakrik till "Halv 8 hos mig på riktigt" Det kom 30 personeroch det blev en härlig kväll.

 

 

Den 21 maj var det dags för releaseparty för min bok "Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör". 95 gäster kom till denna speciella kväll. Nu har jag sålt 600 böcker och den finns på bl.a. Adlibris eller någon av de andra Bokus eller Cdon.
Den finns även att beställa direkt hos mig signerad för 200 kr+ frakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Och inte nog med detta. Har varit i Paris, London 2 gånger, Lubeck och Malung.
Har haft många föreläsningar och avslutat utbildningen för 73 kvinnor i "Grön affärsglädje".

 

 

 

 

 

Har startat "Kycklingmammans blogg.

 

 

 

 

Suttit som nämndeman i Varbergs Tingsrätt och ledamot i några styrelser.

Visst blir ni trötta på att höra allt detta? Jag blir konfunderad på hur det kan bli så här under ett år. har mycket energi. Förmodligen blir det ett lugnare år 2015.

Men man vet aldrig. Livet visar vägen själv.

Ha en fortsatt skön helg. Den verkar aldrig ta slut.

Helén

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta