Konferens - Föreläsningar - Boende
4
Juli
Sommar, sommar, sommar på Gårdakrik och överallt
4 Juli, kl 12:03 / Kategori: Helén tar ton

En härlig värme har vi fått. Vi njuter och det tar tid att börja städa idag. Kanske är det t.om. bra att vara inne när solen är stark. Veckan som gått har det hunnits med mycket roliga saker. Spontant åkte vi min käre Morgan och jag till Almedalen och var där söndag  till tisdag. Vi fick sovplats. Enkelt men vi sov. Vi hann med flera intressanta seminareier. Bl.a.  om "Ensamhet  vår tids folksjukdom", teknik i framtiden, två intressanta seminarier om skogens framtid och bioenergi.
                                              

Vi blev mycket imponerade av Filippa K (kläddesigner och tillverkare) som ligger i framkant med tillverkning av tyger och återbruk på ett helt hållbart sätt..


Det händer mycket med våra träd både i kläder och energi och prylar. Vi måste tänka om många gånger för att rädda vår natur och ta tillvara båda våra egna liv och framtidens. 

 

 

VEckan fortsatte till Växjö med radiomedverkan om Relationer i Sommar i Småland och sedan en sngelträff på 4 krogar i Växjö med 20 deltagare.
Hem till Gårdakrik för sömn och vidare till Falkenbergs näringslivsdag för att lyssna på den ny koncernchefen på Gekås, Jan Wallberg och närngslivschefen.
Mycket bra stämning är det på dessa luncher. känner mig hemma eftersom jag är från Falkenberg. Härligt nätverkande blev det också. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så ett bad i Olofsbo min gamla hemstrand.


Nu tillbaka till städningen.

Ha en fortstt skön helg.

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta