Konferens - Föreläsningar - Boende
20
Jan
Hemma igen på Gårdakrik.
20 Januari, kl 19:46 / Kategori: Helén tar ton

Efter två härliga veckor i Sydafrika är vi tillbaka till det kalla Sverige. Det var en välbehövlig semester och lite overklig med alla upplevelser. Tänk att få se elefanter, lejon, noshörning och massor av zebror i naturen och så babianer som hoppar ut på vägen när man kör.. Man tror inte det är på riktigt. Det enda jag var rädd för var att få en elefantrumpa in i bilen. Vi klarade oss, annars hade det nog varit två mosade personer och en mosad bil.
 

 

 

 


 

Det enda problemet var att skinnet  på arm och nacke blev rött dag 2, väldigt rött( så det har ramlat av) när vi satt i en sightseeng buss utan att tänka oss för. Det blev till att köpa en STOR solhatt och ett par solglasögon. Kände mig som en lady.  Nu är det återställt. Att man kan vara så dum under Afrikas starka sommarsol.

Hemma igen skiljer det minst 40 grader celsius så jag fryser om fötter och händer. Det får nog bli varm choklad ikväll och filt i soffan.
Dag att återgå till arbete och strävan men det är roligt det också. Det är mycket inplanerat til min glädje så livet rullar på.

Ha en go kväll!
 

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Kristina Lindfeldt/2013-01-20, kl 23:03
Välkomna saknar er kram
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta