Konferens - Föreläsningar - Boende
12
Aug
Ja nu är vi igång... inte vardag utan varje dag
12 Augusti, kl 19:59 / Kategori: Helén tar ton

Efter denna underbara sommar känns det lite tufft att återgå till den så kallade vardagen. För mig finns det egentligen inte vardag utan varje dag. Jag vill att varje dag skall vara ett äventyr  med nya utmaningar, nya kontakter och mycket kärlek.

Med kärlek menar jag till alla människor och inte bara till min älskade make och barn.

Den skall var kravlös. När man bjuder behöver det inte bjudas tillbaka. Det är en konst att kunna ta emot......utan att känna sig skyldig.
När man bjuder på sig själv och är öppen mot andra så kan man rädda någons dag.  Ibland kan det kännas svårt när någon är arg och vresig men med ett leende och några vänliga ord kan man ju ändra den personens humör ganska lätt. För vem kan vara arg på en glad människa. Det gäller att sprida positiv energi så världen blir glad och snäll.

Idag har jag blivit uppfylld av en härlig lyckokänsla när jag körde i bilen i  våra vackra trakter och natur. Själen fylldes av tacksamhet över att vi bor i ett så vackert och fredligt land. Det kommer över en ibland denna härliga känsla, inte så ofta men det känns härligt. Man känner sig som en vacker påfågel som spänner upp sig eller som blommor som stäcker sig mot himlen.

 

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Anita Klasson/2013-08-12, kl 21:28
Helen, du har så rätt! Låt oss försöka njuta av vårt vackra land, som har visat sig speciellt vackert denna sommar! Kram
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta