Konferens - Föreläsningar - Boende
Vad vill du lära Dig om mat och dryck?

Vad vill du lära Dig om mat och dryck?

Här erbjuder vi Dig olika varianter av matskolor och dryckesprovningar där du får fördjupa dig matlagningen
och råvarorna från Halland i vårt gårdshus på Gårdakrik.

Kycklingskola med Helén Andersson
www.helenandersson.se                                                          

Helén är känd som hela Sveriges kycklingmamma
och har en gedigen kunskap om kycklingproduktion
och matlagning.
Här erbjuds kycklingskola med råd och tips
och kunskap från avel, uppfödning, produktion
  till maten på tallriken med lättam föreläsning.
Du får stycka en 1/2 kyckling och ta med hem.
Minimiantal 8 personer.

Matlagningskväll med Helén
Vi hjälps åt och får lite kunskap tillsammans under Heléns ledning.
Pris efter meny.
8-12 personer

Vi erbjuder även andra föreläsningar och matskolor:
Här kommer några exempel
Workshops, matlagning, föreläsningar med Elin Debora
www.deboragarden.se
Rawfood

Inspirerande matlagning av veganska rawfoodrätter.
Söt och Sund
Matlagning med naturligt sötade efterrätter med rawfoodteknik. 
.Stenrik(föreläsning)
Ett föredrag om vilda och tama stenar.                                            
Vilt och läckert(föreläsning)
Från naturens smörgåsbord om vilda ätbara växter
samt tillagning.
Lena brännässlor(föreläsning)
Vardagslyx som ryms på fönsterbrädan.
Om lättodlade örtväxter och vilda blad. Avsmakning.  
 

Whiskeyprovning
Romprovning
Ölprovning


 

 

Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta