0708 - 301 391
helen@helenandersson.se
Handfasta råd och konkreta mål

Handfasta råd och konkreta mål

Idag går det 13 coacher, affärsrådgivare och organisationskonsulter på dussinet. Många av dem är bra och seriösa, men många saknar också förstahandserfarenheter av vad det innebär att var människa och kanske entreprenör i ordets rätta bemärkelse.

Helén Andersson talar av egen erfarenhet när hon hjälper människor att komma vidare med sina funderingar i livet  för att komma framåt.

Genom sina många uppdrag som projektledare, styrelseledamot, politiker och affärsutvecklare har hon skaffat sig en gedigen kunskap om vad som krävs för att nå målen, både  med sina dagliga problem privat som inom företagsvärlden och i andra organisationer.

Certifierad samtalsterapeut 

Hsr du något problem som  du vill reda ut hjälper jag dig genom samtal. Det krävs några gånger och vi kan t.ex . Samtala via Skype. Du får verktyg som du kan jobba med genom processen. Välkommen att höra av dig på telefon 0346-96000.

Företagskonsult

Har du en affärsidé som du tror på men inte vet hur du ska förverkliga? Går affärerna trögt och behöver lite friska idéer? Har du stött på problem i företaget och behöver goda råd?

Som företagskonsult är Helén Andersson ödmjuk och lyssnande när hon tar till sig din situation, samtidigt som hon är rak och kommer med handfasta råd för vägen framåt. Ta hjälp av en kvinna som har varit med om att vända kurvorna uppåt och parerat hinder under 30 år som framgångsrik affärskvinna.

Organisationskonsult

Människorna i en organisation är som blodet i kroppen. Det är de som transporterar syre till alla delar så att de tillsammans bildar en fungerande helhet.

Bildas det proppar i en del av organisationen är det lätt att arbetsglädje, resultat och framåtskridande stannar av och hela företaget smittas. Helén identifierar problemens kärna och kommer med handfasta råd om hur flytet återfås och organisationen åter blir en fungerande helhet med siktet inställt uppåt och framåt.

Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta