Konferens - Föreläsningar - Boende
Om Morgan

Om Morgan

En livsnjutande naturälskare med fast handslag och uppkavlade ärmar. Vem har sagt att det inte går att vara både romantiker och rejäl arbetskarl samtidigt?

Skogen är en stor inspiratör

Morgan Andersson är hallänning med båda fötterna stadigt förankrade i inlandsmyllan. Få saker får honom på bättre humör än en tidig morgon i skogen, när dimmorna lättar, solljuset bryter igenom grenverket och ett rådjurspar betar i gläntan.

Att naturen och skogen har en helande kraft och är den bästa inspirationen har Morgan vetat sedan barnsben. Det är något han mer än gärna också visar för andra, genom skogsvandringar och temadagar i naturen.

Mångsysslare som vägrar välja

Men Morgan är långt ifrån någon världsfrånvänd drömmare. Tvärtom är han en handlingens man som gillar att arbeta med naturens material, har varit elektriker hela sitt yrkesliv och har ett samhällsengagemang som tagit honom till en rad ledamotsposter i kommunpolitiken.

En dag i Morgans liv kan alltså se ut ungefär såhär:

Morgon: Inkoppling av solel 
Förmiddag: En promenad i skogen för att samla tankarna.
Eftermiddag:   Planerar singelresor  för Singeli Sverige och gör bokföring
Kväll: Förberedelser inför nästa dag.

 
Varför bara välja en av alla saker man är intresserad av? Med skogen och naturen som batteriladdare finns både viljan, orken och lusten att göra det mesta av varje dag i livet.
 

Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta