Konferens - Föreläsningar - Boende
14
April
Tänk om man vore en fågel.......
14 April, kl 07:24 / Kategori: Helén tar ton

Då skulle jag lyfta över jorden och titta ner och se vad som händer och sker.
Flyga över olika länder,  slå mig ner och bo några månader på olika platser och känna efter hur platsen är. Lära känna nya kulturer, nya människor och språk. Lära mig mer genom att lyssna in och även försöka tillföra något till de jag möter. Om man vore en fågel så skulle jag ju inte kunna prata utan bara kvittra vänligt min fågelsång och försöka göra folk glada och vänliga. Då skulle jag skapa en god atmosfär och hjälpsamhet till varandra genom att lägga huvudet på sned och se snällt på människorna och försöka skapa fred med mitt väsen på jorden. Och vem vet, kanske jag möter en likasinnad eller många fler på färden. 


Egentligen behöver man inte vara en fågel utan detta går att göra även som människa.Tänka vänliga tankar, sträcka utan en hjälpande hand till okända människor och släppa rädslan som vi förmodligen alla bär inom oss, en del mer och en del mindre. Skapa en god anda omkring mig så det sprider sig ut i världen.
Idag i denna värld som växer sig hårdare och tuffare behövs detta mer än någonsin.
Det gäller verkligen att fundera på vad man vill med sitt liv, gammal som ung  och inte bara åka med i den allmänna karusellen. Det viktigaste är ju att vi alla kan få leva ett harmoniskt liv tillsammans på jorden.
Min pappas visdomsord  "Ha lite och må väl" klingar i mina öron och jag önskar att vi kunde ändra på hela det ekonomiska systemet och göra det till det livsbejakande systemet där alla orkar och får plats.

Klicka här på Harmoni
Njut livet!
Helén

 

 

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta