Konferens - Föreläsningar - Boende
28
April
Vårberusad denna härliga söndag
28 April, kl 20:27 / Kategori: Helén tar ton

Många människor lever upp på våren. Naturen  har nu börjat vakna till liv, ljuset har  återvänt, uteserveringarna fylls i staden, traktorerna är ute på fälten, fågelljud hörs överallt.  Det är vår, förälskelse och livsglädje i luften. Man blir glad av att bara finnas till!


 
 

 

 

Andra känner inte alls så, de är kanske ensamma, saknar nära relationer eller något annat.  Vårda dina relationer, slå en signal till någon du inte pratar så ofta med men tänker på, så de får ta del av vårens glädje.  Du kanske lyfter en människa som behöver just dig.

 

 

 


 

Visst längtar vi alla efter ett gott samtal och härlig gemenskap på riktigt i vår tekniska värld med mobiler, facebook ,sms, bloggar och allt övrigt vi håller på med.
Ibland lyfter jag luren till någon okänd person som följt mig på facebook intensivt. Det är spännande att höra någon annans röst och utveckla ett samtal på riktigt och vem vet vad som händer. Dags att skapa lite fler filosofiska rum i verkliga livet med samtal om livet.. Någon som vill vara med? Hör av dig till mig så sätter vi igång med livets viktiga samtal tillsammans. Vi har platsen här på vårt kära Gårdakrik.

  

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta