Konferens - Föreläsningar - Boende
23
Aug
Vilken morgon....
23 Augusti, kl 10:38 / Kategori: Helén tar ton

Nyss hemkommen varm och andfådd från härlig motionsrunda i skogen och full av skrivlust och ord i huvudet vill jag dela min glädje. Naturen är fanstastiskt helande och rensande. Det skulle vara självklart att ge sig ut och rensa hjärnan och andas frisk luft för alla istället för att hejda sig och säga att man Måste göra annat först. Man får ju mycket mera energi efteråt och frukosten smakar underbart.
Hemkommen igen gläder jag mig åt att den duktige snickaren lennar toch mi man Morgan snart är faärdiga med vårt badrum. Det har tagit sin tid men det har varit mitt fel för jag har velat se det växa fram så det skall bli rätt. man skall ju leva med det länge. har lite svårt att se framför mig innan om det stämmer med färger så det är bättre att ta det steg för steg.
Fick fantastisk hjälp av min vän Marinnanne Schönning när jag fick panik en dag. Till vardag designar och jobbar hon med härliga mockakläder  Mocka of Sweden Eviga plagg, tåliga och vackra.


Nu är det strax helg och vi har blivit inbjudan till ett bröllop på Fårö. Det kom en vacker  inbjudan med  ett grönt sidenband.
Det gläder mitt hjärta så det svämmer över när Carina och Janne skall gifta sig vid Helgumannens fiskeläge,och solen skall skina över Sverige i helgen.                          
Det kan inte
bli bättre .
Nu skall det förberedas ett bröllopstal.
Det var med Carina jag gjorde tre härliga Singelfestivaler i Visby med hög kvalitet. Det har varit  fler bröllop tidigare efter detta men då var jag inte med. 
Till helgen kommer även gäster till vårt lilla gårdshus här på Gårdakrik. Marie med sina barnbarn. De säger att de längtar hit.
Kunde inte låta bli att ta med kameran på min morgonrunda. Hade på Runkeeper så det tog lite längre tid.
Detta var min upplevelse....Bilderna talar för sig själv....

 

 

 

 

 

 

 


   

 

 
 

 Solros före och efter skörd

                             Hemma igen.
  


Sommarens sista rosor                               

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Bli först att kommentera detta inlägg
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta